Bir Yazar Bir Söyleşi
BİR YAZAR BİR SÖYLEŞİ

VAKIF OKULLARI Türkçe zümresi tarafından düzenlenen "Bir Yazar Bir Söyleşi" etkinliği kapsamında "Göğü Yere İndirelim,Yeryüzünün Kalbi,Düşler Atlası" kitaplarının yazarı Özgür BALPINAR,VAKIFLI öğrencilerle buluştu.27 Aralık 2018 Perşembe günü gerçekleşen etkinlikte öğrenciler kitaplarını severek ve keyifle okudukları yazarla yüz yüze söyleşi gerçekleştirdi.Etkinliğin baş amacı olarak öğrencilerimize kitap okuma alışkanlığı kazandırmak olan söyleşide öğrencilerimiz merak ettikleri soruları yazarımıza yönelttiler.Kitapların hayatımızdaki yeri,yazma eyleminin baş öncülünün okumak olduğu,kişilik ve karakter gelişimindeki önemi hakkında keyifli bir söyleşi gerçekleştiren yazar,söyleşinin devamında hikâyelerinin kitaba evrilmesi hakkında VAKIFLI öğrencilerle sohbet etme olanağı da buldu.Öğrencilerimiz kitaplarını da imzalatarak bugünü güzel bir anı olarak tarihe not düştü.VAKIF OKULLARI Türkçe Zümresi olarak okuyan, okumaktan keyif alan ve okudukça güçlenen bireyler yetiştiriyor olmaktan gururluyuz.