Subü'deyiz
SUBÜ'DEYİZ

5.sınıf öğrencileri Eğitim Liderleri Sayın Beyza ÇAĞIRICI önderliğinde SAKARYA UYGULAMALI BİLİMLER ÜNİVERSİTESİNİN başarılı Rektörü Sayın Prof.Dr.Mehmet SARIBIYIK ile röportaj etkinliği gerçekleştirdi.Türkiye'nin seçkin üniversitelerinden biri olmaya aday olan üniversite ve çalışmaları;eğitim,başarı,kariyer plânlaması ve daha birçok konuda değerli hocamızdan çok kıymetli bilgiler edindiler.Kendilerinin hazırladıkları soruları Sayın Prof.Dr.Mehmet SARIBIYIK'a yönelten VAKIFLI öğrenciler,gelecekleri ve eğitimleri adına hayatta kendileri için yol gösterici birçok bilgiyi hafızalarına nakşettiler.VAKIFLI öğrencilerin, eğitim liderleri ile birlikte derste edindikleri bilgiler ışığında şekillenen etkinlikte, hayatta kendileri için başarısıyla,kişilik ve kariyeriyle örnek olan şahsiyetlerle tanışma ve onları yakından tanıma amacıyla SAKARYA UYGULAMALI BİLİMLER ÜNİVERSİTESİ Rektörü Sayın Prof.Dr.Mehmet SARIBIYIK'ı kendilerine model olarak seçtiklerini ve kendisini tanımanın büyük bir şans ve değer olduğunu ifade ettiler.Değerli hocamızla keyifli bir röportaj gerçekleştiren VAKIFLI öğrenciler,sorularını içtenlikle ve sabırla cevapladığı için röportaj sonunda Sayın SARIBIYIK'a teşekkür ettiler.Röportajda Sayın Prof.Dr.Mehmet SARIBIYIK öğrencilerimize eğitimle ilgili altın değerinde şu bilgileri aktardı:"Küçük yaştan itibaren okuyan,araştırmacı olan,merakının peşinden koşan,bilgiyi ve doğruluğu kendine önder edinmiş bir öğrenci gelecekte başarıyı eninde sonunda yakalayacaktır.Derslerine çalışan,öğretmenlerinin ve bilimin açtığı yolda ilerleyen bir öğrenci her zaman başarır.Aynı zamanda yabancı dil öğrenmenin evrenselliği yakalamadaki önemi de yadsınamaz bir gerçektir.Tabiki her şeyden önce doğru ve dürüst bir birey olmak.Vatanımızı çok sevin,milletimizin bir parçası olarak çok çalışın.Büyüğünüz olarak sizlere tavsiyemdir." dedi.VAKIFLI öğrencilere vermiş olduğu çok değerli bilgiler adına Rektör hocamıza çok teşekkür ederiz.Sakarya'ya ve eğitimine vermiş olduğu ve vereceği sonsuz hizmetler adına kendisine çok teşekkür eder,başarılarının artarak devamını VAKIF OKULLARI olarak yürekten temenni ederiz.