Doğa Dostu Çantam
DOĞA DOSTU ÇANTAM

SAÜ VAKFI ÖZEL OKULLARI doğa bilinciyle büyüyen nesillerin yetişmesine her zaman önem vermektedir . Bu kapsamda 3.sınıf TEMA gönüllüsü öğrencilerimiz ‘’DOĞA DOSTU ÇANTAM’’ etkinliğini sınıflarında gerçekleştirdiler . Etkinlik kapsamında evde kullanmadıkları tişörtlerini ,marifetli elleriyle biçimlendirerek çantaya çevirdiler . Günlük hayatta yapılan tercihlerin,doğanın korunmasında etkili olduğu konusunda farkındalık kazanan VAKIFLILAR, doğal varlıkları koruma sorumluluğunu gündelik hayatın her aşamasında hissetmektedirler. Doğaya karşı gösterdiğimiz her davranış bir başka canlının yaşamını etkiliyor ve bu konuda plastik kullanımını azaltmak adına market alışverişlerinde artık yaptıkları çantalarını kullanacaklar. Bu örnek çalışmalarını herkese tanıtmak isteyen ve bu konuda bilinçlendirme çalışmaları yapmak isteyen doğa gönüllülerimiz çalışmalarını sergi ile gösterdiler. Bu değerli projede emeği geçen tüm doğa gönüllüleri ve aileleri başta olmak üzere Sayın Serpil ŞAHÖZKAN, Sayın S. Nükhet BİLGİN ve Sayın Kevser KUŞOĞLU ‘na teşekkürlerimizi sunuyoruz.