Concurso De Deletreo
CONCURSO DE DELETREO

SAÜ Vakfı Okulları Özel Anadolu Lisesi’nde İspanyolca Öğretmeni Gülşah Ballı Girdap’ın hazırlayıp sunduğu 2018 yılının son yarışması olan harika bir etkinliğe imza atıldı. Bu yıl ikincisi düzenlenen eğlenceli yarışmada öğrenciler ispanyolca seviyelerine uygun kelimeleri akıcı bir şekilde harf harf kodlarken telaffuz becerilerini de geliştirme fırsatı buldular. Yarışmacılar ve tezahuratlarıyla sahnedeki arkadaşlarının motivasyonunu yukarıda tutan izleyici öğrenciler için oldukça keyifli geçen ‘’Concurso de Deletreo’’ (Heceleyen Arı) yarışmasında birinci olan 10/D sınıfından Gülcihan İrem Şahin’e ödülü İspanyolca Öğretmeni Gülşah Ballı Girdap ve Özel Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Gökçe Hoşsöz tarafından takdim edildi. Yarışma sonunda tüm öğrencilerimizi gösterdikleri çaba ve azimlerinden dolayı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.