Çocuk Şarkıları
ÇOCUK ŞARKILARI

SAÜ Vakfı Özel İlkokulu öğrencileri çocuk şarkıları konserine katıldılar. Sakarya Üniversitesi Vakfı Özel İlkokulları Anaokulu , birinci sınıf ve 2. Sınıf öğrencileri çocuk şarkıları dinletisine katılarak gönüllerince eğlendiler.
Müzik Eğitimcisi Gönül Yeprem’in “Çocuklara Şarkılar, Ritmik Oyunlar” temalı çocuk konseri, profesyonel bir kukla sanatçısı tarafından seslendirilen Şerbet ile birlikte öğrencilerimizle buluştu. Çocukların çok sevdiği Gönül’le Şerbet birlikte şarkılar söylediler , oyunlara katıldılar sohbet ettiler.
Öğrencilerimiz, orkestra eşliğinde Gönül Yeprem’in “Çocuklara Neşeli Şarkılar “albümündeki kendi şarkılarını ve en çok bilinen çocuk şarkılarını söylediler. Orkestranın çalgılarını, solo performansla tanıdılar. Tüm çocuklarımızınn aktif katıldıkları işitsel dikkat ve ritim oyunları oynayan minikler gönüllerince dans edip, şarkı söylediler. Bu güzel müzik dinletisi için müzik eğitimcisi sayın Gönül Yeprem’e ve okulumuz müzik öğretmeni sayın Kemal Avcı’ya teşekkürlerimizi sunuyoruz.