Anadolu Üniversitesindeyiz
ANADOLU ÜNİVERSİTESİNDEYİZ

Akademik başarının yanında yaptığı sosyal etkinliklerle de ön plana çıkan Vakıf Okulları, Anadolu Üniversitesine bir gezi tertip etti. Öğrenci şehri olarak bilinen Eskişehir’e gitmenin mutluluğunu yaşayan öğrenciler, Anadolu Üniversitesinde Eczacılık ,Eğitim, İletişim, İktisadi İdari Bilimler ve Hukuk Fakültelerini gezip dolaşma imkanı elde ettiler. Fakültelerde yetkililer tarafından bilgi alan gençler arzu ettikleri bölümlerin materyallerini de inceleme fırsatı buldular.İletişim Fakültesinde bulunan Radyo A stüdyosunu gezen, bir radyo yayınının nasıl bir ortamda yapıldığı gören öğrenciler, burada sordukları meraklı sorulara da cevap alma imkanı buldular. Ardından tarihi Odunpazarı’nı gezen gençler keyifli bir yolculuğun ardından okullarına vardılar. Okul Müdürü Tuncay KABİL,üniversite gezilerinin öğrencinin motivasyonunu arttırdığını ,bu sebeple öğrencilerini sık sık farklı üniversitelere geziye götürdüklerini ifade etti.